Cea de-a 4-a întâlnire online organizată în cadrul comunității de specialiști ITC din administrația publică va avea loc pe 18 februarie, începând cu ora 12.00. Tema acestei întâlniri va fi discutată împreună cu invitații zilei: Liviu Bostan (Președinte al Institutului Național de Administrație), Eduard Dumitrașcu (Președinte al SmartCity) și Denis Chiurtu (Marketing Manager la Microsoft Europa Centrală și de Est). Evenimentul va  fi organizat cu suportul Microsoft și Davidoff Cafe.

Participarea specialiștilor ITC din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/invitatie-mma-itc-18-februarie/

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.