wizzairÎncepând din 19 decembrie, Wizz Air va opera două zboruri pe săptămână, marţea şi sâmbăta, din Cluj-Napoca spre Dubai World Central Airport, au anunţat reprezentanţi ai companiei. Cu acest nou serviciu, WIZZ oferă în total 93 rute către 42 destinaţii din 15 de ţări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare din 4 iunie şi pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei.

“Suntem încântaţi să anunţăm o astfel de destinaţie interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întăreşte poziţia de lider de piaţă a WIZZ în România şi consolidează oferta noastră de destinaţii de vacanţă populare pentru clienţii din Transilvania. Decizia de a creşte oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta Bucureşti-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienţii noştri, care se pot bucura de acum de o vacanţă într-o destinaţie foarte populară pe tot parcursul anului, graţie tarifelor scăzute WIZZ”, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 59 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări, având o echipă de peste 2.200 de angajaţi. AGERPRES