Compania Wizz Air lansează cursa Cluj Napoca – Munchen

wizzairO nouă cursă aeriană va fi operată de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu”, începând de luni, cu destinaţia Munchen, Germania.

“Compania aeriană Wizz Air lansează o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca şi Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână. (…) Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca şi Memmingen, aeroportul regional din vestul oraşului Munchen, în zilele de luni şi vineri. Tarifele încep de la 24,99 de euro/109 lei”, se artă într-un comunicat de presă transmis de aeroportul clujean.

Potrivit comunicatului, Wizz Air va adăuga cea de-a cincea aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016, urmând ca în perioada următoare să fie deschise rute aeriene şi spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield şi Berlin.

“Prin intermediul acestui nou zbor Wizz Air spre Memmingen se va spori conectivitatea judeţului Cluj cu capitala Bavariei Munchen şi se vor crea premisele intensificării schimburilor comerciale dintre cele două regiuni. Mă bucur să văd noi şi noi destinaţii deschise de pe Aeroportul Internaţional ‘Avram Iancu’ Cluj şi sunt convins că aeroportul se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează în eforturile de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mânzat.