TDCX, o companie din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est și al doilea din Europa. TDCX urmează să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialiști pentru biroul din București.
“Bucureștiul a bifat foarte multe criterii, ca destinație țintă de investiție, pentru a completa perfect biroul nostru multilingv din Barcelona. Bucureștiul este una dintre cele mai bune locații din Europa și oferă, de asemenea, acces la talente cu experiență în mediul digital. TDCX înregistrează o creștere impresionantă, iar în prezent construim un braț european puternic pentru grupul TDCX și pentru partenerii noștri globali”, spune Sophie Chelmick, vicepreședinte TDCX Europa.

La nivel internaţional, TDCX deserveşte organizaţii globale de top şi oferă servicii companiilor din locaţii ca Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India şi, de astăzi, România. Compania are experienţă în domeniul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism şi sectorul ospitalităţii.

Sunt încântat de această nouă investiţie pe piaţa din România şi, bineînţeles, de noua mea provocare profesională. În ciuda faptului că ne confruntăm cu o perioadă cu multe provocări la nivel mondial, lansarea TDCX în România reprezintă o confirmare a disponibilităţii talentelor pe plan local şi a potenţialului de creştere pe care ţara noastră îl are. Cu spaţii moderne de birouri, o cultură orientată spre oameni şi cu un spirit inovator, suntem convinşi că vom dezvolta o organizaţie BPO de elită care va atrage cei mai buni specialişti pentru a sprijini din Bucureşti clienţii noştri globali”, a declarat Daniel Mereuţă, country director TDCX România.