Compania românească QUALITANCE intră în topul Technology Fast 50 din Europa Centrală

Radu_Constantinescu_Managing_Partner_QualitanceClasamentul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală include companiile de tehnologie – deopotrivă publice și private, locale și globale – cu cea mai mare creștere a veniturilor din această regiune. În 2015, compania românească QUALITANCE a intrat pentru prima dată în top.

Topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală se află anul acesta la a șaisprezecea ediție. Potrivit lui Alastair Teare, CEO Deloitte Central Europe, în clasament sunt incluse companii (fie că sunt de dimensiuni mici sau mari, publice sau private, locale sau globale) care produc inovații tehnologice care asigură progresul întregii industrii din regiune.

Pentru a intra în clasament, o companie trebuie să demonstreze o creștere a veniturilor pe patru ani – din anul 2011 până în anul 2014 -, media firmelor din top înregistrând o creștere medie de 560%. Majoritatea acestora au fost înființate în 2009. Domeniile de activitate ale companiilor eligibile pentru a intra în clasament sunt media, tehnologii sustenabile, hardware, software, comunicații și life sciences, clasamentul fiind dominat de firmele de software și de media. 205 de firme, din care 29 din România, au constituit baza de selecţie pentru clasament.

Compania românească QUALITANCE, înființată și condusă de Radu Constantinescu și Ioan Iacob, figurează pentru prima dată în topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală, ocupând locul 44. Includerea companiei de software în top se datorează creșterii de 273% a veniturilor ei, creștere înregistrată din anul 2011 până în anul 2014.

“Există trei elemente-cheie care te ajută să obții un avantaj competitiv. Primul constă în implicarea intensă în a înțelege problemele clienților și modul în care soluțiile noastre pot crea valoare adăugată pentru ei. Al doilea înseamnă concertarea tehnologiilor și metodologiilor inovatoare pentru a face livrarea produsului cât mai eficientă. Al treilea înseamnă să găsești cei mai talentați oameni și să le pui la dispoziție un mediu în care să poată învăța și să se poată dezvolta”, a declarat Ioan Iacob, Managing Partner QUALITANCE.