Compania Palletways intră pe piața din România

PalletwaysCompania britanică de distribuţie de bunuri paletizate Palletways a adăugat România şi Bulgaria la reţeaua companiei de transport, care creşte, astfel, la 20 ţări europene. “De la integrarea în UE în 2007, România şi Bulgaria au devenit regiuni importante de creştere pentru transportul de bunuri paletizate. În mod natural, am privit regiunea ca următorul pas logic în dezvoltarea serviciilor paneuropene în contextul extinderii ofertei la mai mai multe ţări”, a declarat directorul operaţional al Palletways Europe GmbH, Rachael Alpha.

Prin reţeaua paneuropeană a Palletways sunt transportaţi zilnic 30.000 de paleţi, iar compania se aşteaptă ca segmentul de transport transfrontalier să crească în acest an cu 50%. Compania a adăugat recent Polonia şi cele trei ţări baltice la propria reţea şi intenţionează să-şi extindă operaţiunile şi în Ungaria, Elveţia şi ţările nordice.

“Expansiunea în ţările din regiunea Mării Negre deschide noi oportunităţi şi pieţe internaţionale pentru Palletways şi membrii noştri din Marea Britanie şi ne va ajuta să livrăm pentru clienţii noştrii şi mai departe decât până în prezent”, a afirmat directorul operaţional al Palletways Marea Britanie, Luis Zubialde.

Compania dispune de câteva sute de depozite, operate de companii independente de logistică şi are peste 350 de membre companii de transport.