Compania Oracle va deschide un sediu la Iaşi

oracle caldireCompania Oracle va deschide un sediu la Iaşi, a anunţat subprefectul Răzvan Bogdan Abălaşi, în urma discuţiilor purtate cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm.

“Am avut onoarea de a-l avea ca oaspete pe Excelenţa Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România. Este pentru prima dată când Excelenţa Sa vizitează Iaşiul. A fost o ocazie deosebită pentru autorităţile locale, dar în special pentru comunitatea oamenilor de afaceri, de a discuta despre oportunităţile de investiţii din judeţul Iaşi. Ne dorim intensificarea cooperării economice şi dezvoltarea schimburilor comerciale între investitori din Statele Unite ale Americii şi firme ieşene. Excelenţa Sa s-a declarat deschis de a organiza pe viitor o serie de întâlniri tematice, pe domenii de interes. Totodată, ni s-a confirmat că, în cel mai scurt timp, compania Oracle va deschide un sediu la Iaşi, ceea ce înseamnă noi locuri de muncă pentru ieşeni”, a declarat subprefectul Răzvan Bogdan Abălaşi.

Oficialul american a participat, marţi după-amiază, la o masă rotundă organizată de Instituţia Prefectului Iaşi, cu sprijinul Camerei de Comerţ Americane. La întâlnirea cu tema “Stadiul investiţiilor străine în judeţul Iaşi şi oportunităţi de dezvoltare regională” au participat oameni de afaceri, rectori ai universităţilor ieşene, reprezentanţi ai autorităţilor publice şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. AGERPRES