Compania Optima dezvoltă la Iaşi un centru cu 100 de locuri de muncă

mereuta danielCompania Optima a anunţat că va deschide în luna februarie, la Iaşi, un centru de outsourcing în care va angaja circa 100 de persoane. Optima a investit peste 200.000 de euro în deschiderea centrului de outsourcing din Iaşi.

“Deschiderea centrului din Iaşi este un proiect important pe care îl pregătim de mai mult timp, pe fondul unui ritm de creştere al companiei de 30% anual. Ne dorim să ne consolidăm creşterea prin această extindere locală susţinută de o investiţie de peste 200.000 de euro în acest an. Am demarat deja procesul de recrutare atât pentru echipa de management, dar şi pentru celelalte poziţii de specialişti”, declară Daniel Mereuţă, director general al companiei Optima.

Biroul din Iaşi va fi cel de-al doilea centru operaţional al companiei Optima. “Mergem la Iaşi cu intenţia de a crea acolo un al doilea centru operaţional companiei, care să completeze capacitatea celui din Bucureşti, și care să ne asigure nu numai creştere organică, ci un nivel şi mai ridicat de calitate și performanță. Este posibil să ajungem la 100 de angajaţi în acest centru pâna la sfarşitul anului. 100 de locuri de muncă în Iaşi înseamnă un pas mare pentru Optima, dar şi o oportunitate binevenită inclusiv pentru tinerii studenţi sau absolvenţi din cel mai important oraş al Moldovei”, mai spune Daniel Mereuţă.

Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti. Optima face parte din Grupul Next Capital, cu afaceri în factoring, cumpărare și recuperare de creanţe, cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro. Grupul Next Capital are acţionariat majoritar românesc, iar minoritar – fondul de investiţii britanic North Bridge Capital Partners.