Muller Dairy România l-a numit pe Yoav Bar în poziția de CEO, începând cu luna februarie. Acesta preia conducerea companiei de la Tzafrir Granat, care a ocupat această poziție din ianuarie 2011 și care a fost responsabil cu lansarea brandului Muller pe piața locală.

Anterior acestei numiri, Yoav Bar a ocupat poziția de VicePresident Sales în cadrul Central Bottling Company, proprietarul Tuborg. De altfel, executivul a ocupat diverse poziții în cadrul CBC, unde a activat în ultimii 15 ani.
Muller Dairy Ro SRL este importatorul brandului german de lactate Muller în România. Compania a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 88,06 de milioane de lei, marcând un plus de 12% față de anul precedent și pierderi de circa 236.000 de lei, un rezultat îmbunătățit față de 2018, când pierderile raportate au fost de 310.000 de lei.

Muller a intrat în România în anul 2008 printr-un joint-venture cu grupul israelian Central Bottlings Company (CBC). În 2019 CBC a achiziționat de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul producătorului de iaurturi Muller Dairy Ro SRL, rămânând în acest fel unic acționar al companiei Muller Dairy Ro SRL.