Compania Iulius lansează platforma care permite donarea directă către spitale

Din responsabilitate față de comunitate și din solidaritate pentru personalul medical, încercat din greu în această perioadă, compania ieșeană Iulius demarează o campanie care îi unește pe toți cei ce vor să susțină spitalele.

Compania Iuliu a lansat campania „DONĂM AZI, ZÂMBIM MÂINE”, prin care pune la dispoziția comunității o platformă ce permite oricui să doneze orice sumă cu o valoare minimă de 10 lei. Apelul încurajează atât companiile, care își desfășoară activitatea în clădirile de birouri din ansamblul Palas sau în alte centre din Iași, cât și persoanele fizice să contribuie la susținerea celor care fac eforturi pentru a salva vieți. Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile spitalelor, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei. Prima donație, în valoare de 100.000 de euro, a fost oferită de Iulius.

În cazul persoanelor fizice, sumele care pot fi donate pornesc de la o valoare de 10 lei și se realizează prin plata cu cardul, fără comisioane, în timp ce companiile vor semna contracte de sponsorizare, pentru care primesc consiliere de la angajații companiei Iulius, astfel încât procedura să se desfășoare cât mai rapid posibil.

„Contextul actual ne provoacă capacitatea de reacție colectivă și, în aceste momente dificile, este esențial să fim solidari unui scop comun. Dorința de implicare a multora dintre noi ne demonstrează că puterea noastră stă în faptul că suntem o comunitate unită. Este de datoria noastră, a tuturor, să îi sprijnim așa cum putem pe cei care duc lupta din linia întâi, cu atât de mult curaj și expuși. Este cel mai bun moment să oferim sprijin, pentru că așa ne ajutăm pe noi și pe cei dragi nouă”, a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius.