High-Tech Systems & Software (htss), companie specializată în furnizarea de soluții software pentru industria sănătății și nu numai, a sărbătorit un an de la deschiderea biroului său din Iași printr-un eveniment dedicat care a adunat atât clienți actuali din portofoliu, cât și potențiali clienți.

Evenimentul a fost onorat de prezența a aproximativ 40 de persoane, printre care s-au numărat  reprezentanți ai mediului de business local, reprezentanți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa precum și de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asashi.

htss este cunoscută ca o companie tehnologică vizionară, care crede în „tehnologia cu suflet.” Această viziune a fost subliniată și în discursul Simonei Pavelescu, CEO htss, care a declarat: „La htss, ne bazăm pe tehnologii de ultimă generație, dar ne concentrăm, de asemenea, pe ceea ce numim ‘human tech solutions for success’. Ceea ce ne-a definit întotdeauna la htss este angajamentul nostru față de inovație și oameni. Avem o echipă tânără și bine pregătită, formată din oameni care gândesc out of the box și care lucrează cu dedicare pentru a aduce inovația în industria farmaceutică și nu numai.”

În cadrul evenimentului, s-au prezentat atât perspective asupra evoluției biroului din Iași, cât și câteva produse din portofoliul companiei: wisepharm – soluție software pentru farmacii și lanțuri de farmacii; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale.

Alexandru Dobrea, Office Manager htss Iași, a oferit o perspectivă asupra evoluției și a importanței sediului din Iași, evidențiind contribuția biroului la creșterea și dezvoltarea continuă a companiei.

„Suntem mândri să sărbătorim aniversarea de 1 an a biroului nostru din Iași, care a devenit o poveste de creștere și dezvoltare continuă. Acest birou a adus un suflu proaspăt în evoluția noastră”, a adăugat Simona Pavelescu.