Compania de consultanţă Mazars anunță noi angajari

MazarsCompania Mazars anunță derularea unei campanii de recrutare în care vor fi angajați peste 60 de tineri, atât proaspăt absolvenți, cât și profesioniști cu experiență, pe fondul dezvoltării tuturor liniilor de business și a serviciilor companiei de audit, consultanță fiscală, consultanță financiară, contabilitate și servicii de salarizare.

“Vrem să găsim tinerii talentați și extrem de motivați care vor să ni se alăture și să aducă o schimbare, tineri care doresc să aibă un start de succes în carieră sau să-și dezvolte cariera mai departe. Atunci când sunt pregătiți să facă trecerea de la studiile economice urmate la facultate către viața profesională, vrem să fim prima opțiune pe care tinerii o iau în considerare”, spune Rene Schob, Country Managing Partner, Mazars.

Procesul de recrutare vizează tineri absolvenți de studii economice și profesioniști cu cel puțin 3 ani de experiență în domenii relevante pentru pozițiile anunțate. Selecția include mai mulți pași, începând cu o serie de teste profesionale și psihometrice, urmate de un interviu cu un reprezentant de resurse umane și interviul cu managerul echipei pentru care se face recrutarea. Candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză, iar cunoașterea limbii germane sau a limbii franceze reprezintă un avantaj.

Mazars are 20 de ani de experiență acumulată oferind suport de consultanță marilor investitori care dezvoltă afaceri în România. În ultimii doi ani, Mazars și-a consolidat poziția pe piață în primele 5 firme specializate în audit și consultantă financiară, consultanță fiscală, de contabilitate, salarizare și administrare de personal. Echipa locală este în prezent formată din 150 de profesioniști.