Compania de audit şi consultanţă BDO Romania a deschis un birou la Iaşi

bdo_romaniaBDO Romania, a cincea firmă de audit şi consultanţă din ţară, a deschis un birou teritorial la Iaşi. Biroul recent înfiinţat devine cel de-al cincilea cabinet local, alături de cele prin care firma operează în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Sibiu.

Noul birou, care operează complet integrat în reţeaua BDO, s-a deschis prin cooptarea şi valorificarea experienţei de peste 11 ani a unei echipe de şapte consultanţi care au activat până acum sub brandul Daris Consulting. Echipa BDO din Iaşi este condusă de Dan Schipor, profesionist cu peste 15 ani experienţă în managementul strategic.

“Deschiderea unui nou birou, de data aceasta la Iaşi, se înscrie în strategia de dezvoltare pe care am adoptat-o în ultimii ani. Avansul anual de 20% înregistrat de BDO Romania în 2015, concomitent cu atingerea ţintei de 10 milioane de euro prin consolidarea operaţiunilor din România şi Republica Moldova, reprezintă confirmarea viziunii adoptate de echipa noastră”, a declarat Silviu Manolescu, managing partner al BDO Romania.

Noul birou oferă servicii integrate de consultanţă pentru management, cu focus pe zonele operaţională şi financiară.