Compania daneză Milestone Systems va fi reprezentată în România de distribuitorul ELKOTech Romania

elkotechELKOTech România, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware și software ale unor producători de renume din industria IT, anunță semnarea parteneriatului de distribuție cu Milestone Systems, adăugând astfel seria de produse și sisteme Milestone în portofoliul vast de soluții. Compania Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, fiind fondată în 1998.

“Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneză specializată în dezvoltarea de soluții software de video management. ELKOTech își completează astfel portofoliul soluțiilor de top în domeniul securității și al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurând atât partea hardware specifică, prin camerele video și soluții de stocare, cât și platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicații inovatoare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech România.

Soluțiile ELKOTech din domeniul securității sunt orientate către integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri cu valoare adăugată, cărora se adresează în mod firesc tehnologia Milestone, recunoscută la nivel mondial ca fiind ușor de gestionat și fiabilă. Portofoliul actual al ELKOTech oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme.

Ca o dovadă a calității superioare a serviciilor oferite, ELKOTech a confirmat parteneriatul pe termen lung cu Axis Communications, lider mondial în materie de supraveghere video, ELKOTech fiind recompensată cu titlul “Cel mai activ partener din zona CEE în 2014”. Partenerii ELKOTech acoperă domenii precum: zona industrială, supravegherea orașelor, transporturi, retail, educație. Aceștia au făcut posibilă construirea unor serii de proiecte interesante, fiind evident trendul ascendent al supravegherii video pe piața din România.

În concluzie, portofoliul de soluții Milestone Systems care este disponibil prin ELKOTech România include următoarele echipamente și aplicații: Milestone XProtectŽ video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact, XProtect Access Control Module.

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile. Pentru mai multe informații vizitați www.milestonesys.com.