Agriangel SRL, companie antreprenorială românească activă în domeniul fumigării cerealelor, anunță numirea lui George Alexe în poziția de CEO. George are un istoric de succes ca antreprenor, precum și o experiență solidă în calitate de managing director în companii multinaționale. Printre obiectivele mandatului său se numără dublarea cifrei de afaceri în următorii trei ani. Pentru 2023, Agrinagel mizează pe o cifră de afaceri de 10 milioane de lei, nivel similar cu cel înregistrat în 2022.
,,Este o onoare să preiau rolul de CEO al Agriangel SRL într-un moment de transformare pentru companie. Agriangel a avut un impact pozitiv asupra depozitarilor de cereale în ultimii 12 ani și sunt onorat să continui misiunea de a contribui la sănătatea alimentară globală”, a declarat George Alexe, CEO-ul Agriangel SRL.
Printre responsabilitățile lui George se numără, de asemenea, construirea unei echipe de top performeri, creșterea veniturilor, optimizarea costurilor, dar și finalizarea, în acest an, a procesului de rebranding, consolidarea relațiilor de afaceri cu partenerii actuali de business și dezvoltarea de noi parteneriate strategice.
George Alexe a deținut, în ultimii patru ani, funcția de Managing Director al Dozimed, cel mai mare furnizor de servicii de dozimetrie, cu operațiuni în România, Spania și Portugalia. În timpul mandatului său, Dozimed și-a consolidat poziția de lider pe piața de monitorizare a salariaților expuși la radiații ionizante la locul de muncă.
,,Agriangel a pionierat un model de business bazat pe cunoașterea în profunzime a activității de fumigare și cred că am atins doar suprafața a ceea ce este posibil de realizat. Energia și viziunea lui George vor ajuta compania să se extindă masiv în anii următori”, a declarat Marius Dana, fondatorul Agriangel.
George Alexe este și fondatorul Krugman & Partners, companie specializată în Competitive Intelligence, conducând proiecte de consultanță și training pentru companii din zona de servicii medicale, servicii financiare și de exploatare a resurselor naturale. Absolvent al Asebuss School of Business, el a urmat programe de master în Business Intelligence și deține o certificare în Disruptive Strategy de la Harvard Business School On-line.