Compania aeriană Ryanair îşi deschide prima bază din România la Timișoara

ryanairCompania aeriană low-cost Ryanair a anunţat va deschide baza cu numărul 78 pe Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia”. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă, reprezentând o investiţie de 100 de milioane de euro, va fi operaţională începând cu 1 noiembrie.

De pe aeroportul bănăţean vor fi operate şapte noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar şi o nouă rută catre Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi.

Prima bază românească a Ryanair va servi 575.000 de noi clienţi pe an şi va susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor Aeroportului Internaţional Timişoara.

“Pentru următoarele luni, clienţii români trebuie să se aştepte şi la alte îmbunătăţiri asumate în cadrul programului ‘Always Getting Better’, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu preţuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici. Pentru a sărbători noua noastră bază din Timişoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la 19,99 euro pentru călătorii în noiembrie şi decembrie, şi rezervări până la miezul nopţii, marţi, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoţionale, clienţii sunt invitaţi să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-şi programa viitoarea călătorie”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair, la Timişoara.