Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia, va opera începând cu sezonul de vară 2018 zboruri regulate de la Cluj-Napoca spre Atena, devenind astfel cel de-al optulea operator aerian de pe aeroportul clujean.

Zborurile regulate sezoniere operate de companie Aegean Airlines vor asigura atât legătura directă cu capitala Greciei, Atena, cât şi zboruri de conexiune spre insulele greceşti şi Grecia continentală. Ruta Cluj-Napoca -Atena va oferi o mulţime de posibilităţi de conexiune spre destinaţii din ţările învecinate Greciei, precum Cipru, dar şi spre destinaţii din Orientul Mijlociu.

În prezent, Aegean Airlines, oferă pasagerilor săi o reţea compusă din 153 de destinaţii din întreaga lume (31 destinaţii interne şi 122 internaţionale) localizate în 44 de ţări diferite. Reţeaua de rute extrem de variată permite conectarea facilă cu minunatele insule greceşti, prin intermediul zborului direct, Cluj-Napoca-Atena, disponibil de 3 ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018.

În 2013 Aegean Airlines a achiziționat compania aeriană Olympic Air şi prin urmare au fost facilitate frecvențe și conexiuni de zbor sporite, precum și acces sporit la insulele Greciei, inclusiv unele din cele mai îndepărtate. Zborurile sunt efectuate cu una dintre cele mai tinere flote din Europa, cuprinzând 61 de aeronave, după investiția recentă în noi aeronave Airbus A320.