Clevertouch a fost mult timp perceputa ca tehnologie dedicata zonei educationale, iar acesta perceptie eronata este de inteles. Are un mare succes ca instrument educational si este liderul pietei in Marea Britanie si Europa. Cu toate acestea, Clevertouch si-a setat drept prioritate dezvoltarea unei game de ecrane interactive cu accesorii si software care sa se potriveasca mai bine cu lumea afacerilor. A fost o tranzitie naturala, deoarece managerii si liderii de afaceri au nevoie – de multe ori – de aceleasi instrumente pe care si profesorii le utilizeaza. Si Clevertouch ofera aceste instrumente.

Deci, este Clevertouch UX Pro Gen 2 un instrument eficient pentru colaborarea in afaceri? Raspunsul scurt este da, iar raspunsul mai lung este tot da, dar sa detaliem.

Comunicare si colaborare inteligenta

Intrebati orice manager unde se consuma o mare parte din timpul echipei pe care o conduce (si chiar a lui), iar raspunsul va fi  probabil in intalniri. Intalnirile sunt un aspect esential al fiecarei industrii, dar pot deveni, de asemenea, un obstacol daca nu sunt tratate corespunzator. Clevertouch ofera managerilor instrumentele care ii asigura ca toate intalnirile merg fara probleme, eficient.

Clevertouch UX Pro Gen 2 este modelul ideal pentru intalniri profesionale. Ofera 4 marimi de diagonala (55″,65″,75″,86″), capacitate de afisare 4K UHD, ecran tip edge-to-edge si atingere capacitiva. Atingerea capacitiva prezinta un interes deosebit, deoarece permite controale tactile extrem de precise. Acest lucru este util in orice aplicatie in care scrierea de mana trebuie reprodusa perfect sau cand se fac adnotari fine pe un fisier suport complicat, cum ar fi un desen tehnic sau o schema.

clevertouch pentru afaceri

Dar acestea sunt doar cateva dintre specificatiile hardware. Ceea ce face cu adevarat Clevertouch UX Pro Gen 2 un instrument profesional formidabil este software-ul de colaborare si planificare a intalnirilor care vine cu acesta. Iata cum arata aceste aplicatii:

1. Lynx Pro – Lynx Pro este la baza un software pentru tabla alba, iar acest lucru poate fi util in numeroase aplicatii profesionale. Cu ajutorul Lynx Pro, sesiunile de brainstorming sau planificarea rapida pot fi mult mai usoare.

Dar asta este doar suprafata. Lynx Pro este cel mai bun cand o intalnire implica imagini, videoclipuri, animatii: acestea pot fi importate rapid in Lynx Pro si revizuite de o intreaga echipa simultan. Acest lucru este ideal pentru echipele care se bazeaza pe alte departamente pentru a pune la punct proiecte complexe. Firmele de arhitectura si marketing, de exemplu, pot solicita echipelor lor de management de proiect sa verifice materialele produse de alti colegi. Si asa devin mult mai eficienti.

2. Snowflake – daca Lynx Pro ofera o serie de instrumente de tabla alba, permitandu-i utilizatorului sa prezinte materialele de lucru, Snowflake functioneaza folosind legaturi. Este o tehnica de organizare a conceptelor pe care multi o prefera deoarece mentine focusul in timpul unei sesiuni de brainstorming. Cu Snowflake, utilizatorii pot construi noduri si legaturile lor, realizand diagrame la care altii pot face referire pentru a directiona discutiile.

Snowflake poate adauga valoare suplimentara companiilor care utilizeaza grafica avansata, deoarece software-ul accepta modele 3D. Firmele de arhitectura, inginerie si marketing, care se bazeaza foarte mult pe grafica 3D in proiectele lor, isi pot examina lucrarile folosind Snowflake, le pot manipula pentru a obtine vederi detaliate si pentru a adnota acolo unde este necesar. Aplicatia completeaza perfect Lynx Pro si, impreuna, pot gestiona orice tip de suport media.

Cele 2 prezentate mai sus fac ca motorul Clevertouch sa functioneze, dar exista si accesorii optionale care pot face ca totul sa functioneze mult mai bine. Principalul accesoriu este Clevershare. Clevershare este un dongle usor care se conecteaza la portul USB al unui dispozitiv (laptop, tableta). Astfel, utilizatorul echipamentului poate controla Clevertouch folosind dongle-ul. Acest lucru are aplicatii evidente si pentru afaceri. Daca ecranul interactiv, de exemplu, este utilizat intr-o sala mare de training, instructorul va trebui sa actioneze ecranul in timp ce se deplaseaza prin camera si ajuta oamenii. Cu Clevershare, el poate face acest lucru fara a fi nevoie sa revina langa display-ul mare. Acest lucru are sens si pentru intalnirile standard in care prezentatorul vrea sa nu stea in fata ecranului pentru a nu obstructiona vederea.

De asemenea, display-ul interactiv Clevertouch poate fi asociat cu o camera USB cu scopul de a lansa conferinte. El vine cu optiuni extinse de conectivitate, inclusiv porturi USB, astfel incat este usor sa conectezi camera si sa incepi conferinta. Daca membrii echipei nu pot fi in camera in timpul unei intalniri, acesta este un mod eficient de a-i mentine implicati.

Aceste ecrane colaborative si-au dovedit utilitatea in lumea educatiei. Acum, sunt gata sa o dovedeasca si in medii profesionale. Cu siguranta au instrumentele necesare si hardware-ul impresionant pentru a face acest lucru.

Si pentru ca ne dorim sa te convingi personal de utilitatea si beneficiile gamei, iti punem la dispozitie gratuit optiunea de testare. Tot ce ai de facut este sa ajungi in showroom-ul Eltek.

showroom eltek