„Sunt direct implicată în organizarea de evenimente și interesată de toate componentele acestei industrii. Pentru mine este vital să am o imagine completă a evenimentelor care se organizează – organizator, recurență, dimensiune, furnizori implicați ș.a. Asta implică însă, de cele mai multe ori, un research mare consumator de timp”, spune Claudia Stan, Cluster Director of Sales – Apex Alliance Hotel Management România, operator al Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town şi The Marmorosch Bucharest.

„De aceea, EventsOnline.ro a devenit un instrument indispensabil pentru mine: filtrează toate aceste informații și mi le livrează organizat, ajutându-mă, astfel, să economisesc resurse valoroase de timp”, a completat Claudia.

Abonează-te gratuit la newsletterul EventsOnline.ro cu un click aici și vei primi constant alerte și sumare cu evenimentele care te interesează.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își postează gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Pe altă parte, peste 15.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele lor de interes.