Ciprian Teleman, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, va fi prezent în deschiderea celei de-a doua zile a Microsoft Envision Forum, eveniment ce va avea loc săptămâna aceasta, pe 24 si 25 martie. Ministrul Teleman va prezenta etapele prioritare în transformarea digitală pentru anul 2021. Totodată, el va aduce în discuție provocările în procesul de digitalizare, precum și soluțiile propuse în această direcție, ce au la bază analiza competiției și a datelor, în contextul inovației continue în tehnologie.

Ediția a 8-a a Microsoft Envision Forum are loc pe 24 și 25 martie și este cel mai important eveniment de tehnologie și leadership al anului, ce aduce în prim-plan cele mai noi tendințe din industrie în ceea ce privește transformarea digitală și inovația.

Anul acesta, Envision Forum va avea loc în mediul virtual și va reuni cei mai importanți experți și lideri de business din România și străinatate, care vor discuta despre provocările și oportunitățile aduse de tehnologie și digitalizare la nivelul companiilor, în special, precum și în economie, în general.

Vor fi analizate modalitățile prin care tehnologia și inovațiile digitale pot redefini fundamental modul în care organizațiile se poziționează și se dezvoltă într-o lume definită de hiper-conectivitate, automatizare și progresul inteligenței artificiale.

Agenda completă a evenimentului și formularele de înregistrare sunt disponibile aici.

Oameni și Companii este partener de comunicare al Microsoft Envision Forum.