Christian Tour se aşteaptă la o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro din vânzări, în 2016

Christian TourAgenţia de turism Christian Tour îşi propune să obţină, în 2016, o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro din vânzări, comparativ cu o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro, în 2015, a anunţat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

“În 2015, am deservit mai bine de 200.000 de turişti români, numărul total al celor care au ales Christian Tour de la înfiinţare şi până în prezent depăşind un milion de turişti. În 2016, ne propunem să atingem o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro din vânzări, după ce am înregistrat, în 2015, o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro. Noutatea acestui sezon este reprezentată de lansarea zborului charter pe Ibiza, unde preţul unui sejur în luna iulie, incluzând transport cu avionul, cazare şi transfer, va ajunge la 600 de euro. De asemenea, am crescut numărul de chartere spre Turcia, respectiv Antalya, aceasta fiind de fapt destinaţia cu cea mai mare creştere în 2016. La începutul sezonului, cursele de charter au fost suplimentate de la 8 la 11, iar pe luna iunie s-au vândut deja toate locurile, cu plecare atât din Bucureşti, cât şi din Timişoara, Cluj, Iaşi, Bacău ori Craiova”, a afirmat Marius Pandel.

Acesta a precizat că Grecia rămâne, şi în acest an, destinaţia favorită a românilor pentru sezonul estival. “În ciuda situaţiei politice din Europa, Grecia rămâne şi în acest an destinaţia favorită a românilor pentru sezonul estival. De asemenea, sesizăm o mărire considerabilă a apetitului turiştilor noştri pentru Spania, drept pentru care am mărit numărul de locuri pe Mallorca şi Tenerife. Principala activitate a Christian Tour rămâne operarea de curse charter, unde anul trecut am avut un grad de umplere de 95 la sută”, a mai spus CEO-ul companiei.

Christian Tour a pus, totodată, bazele unui nou concept – respectiv înfiinţarea unui club de vacanţă destinat copiilor, în toate destinaţiile turistice operate de agenţie. “În aceste cluburi de vacanţă vom avea animatori care se vor ocupa de copiii turiştilor noştri, în limba română. Este un concept unic pe care îl introducem pe piaţa din România, De asemenea, am decis să organizăm un program de internship, la care participă la ora actuală 120 de cursanţi, repartizaţi în trei grupe. La finalizarea programului, cursanţii vor da un test, în urma căruia vor promova doar cei mai bine pregătiţi. Ne dorim ca turiştii noştri să beneficieze, la destinaţiile alese, de cele mai bune servicii din partea însoţitorilor de grup”, a mai spus Marius Pandel.

Din estimările companiei, în 2017, grupul Christian Tour va rula o cifră de afaceri de 150 milioane de euro şi va acoperi toată gama de servicii turistice – chartere, cazări, transport turistic etc. AGERPRES