Compania de consultanță în comunicare strategică și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, adaugă trei noi talente în echipa de Creație.

Miruna Potop se alătură echipei Cheil | Centrade în rolul de Group Creative Director după un parcurs de 8 ani în unele din cele mai importante agenții independente si de rețea din industria locală de MarCom. Miruna are un Bachelor of Arts de la secția de Film și Cinema a Universității din Southampton precum și un Masterat în PR si Marketing&Advertising de la Goldsmiths University of London. Miruna a coordonat atât campanii de comunicare integrată pe conturi globale și locale cât si campanii digitale care i-au adus multiple trofee printre care Grand Effie, un Grand Prix la Internetics, un Gold la Epica Awards și două trofee Gold la Golden Drum. Miruna face parte din IADAS – International Academy of Digital Arts and Sciences și este jurat la ediția premiilor Webby din acest an.

„Venirea mea în Cheil | Centrade se simte ca un pas uriaș. Pe plan personal, e o dovadă de curaj. Că am îndrăznit să ies din proverbiala zonă de confort în care funcționam ca o mașinărie bine unsă, ca un ChatGPT cu glume mai bune. Iar profesional, e un mare upgrade: e primul meu rol de Group Creative Director, în care am ocazia să brainstormez cu creativi talentați, să am un nou work BFF în tiza mea Miruna Baias – Head of Strategy, să mă consult cu unul dintre cei mai premiați directori executivi de creație din țară și să punem în prezentări doar cele mai bune idei – acelea care aduc recunoaștere clienților și bucurie reală nouă. Mulțumesc mult pentru încredere întregii echipe și lui Mihai Gongu că e exact așa cum e. Stați cu ochii pe noi, avem multe de arătat!”, spune Miruna Potop, Group Creative Director, Cheil | Centrade.

Ioana Cozma, Senior Copywriter și Iulia Dămăroiu, Senior Art Director fac echipă de aproape 8 ani (13, dacă se pune și perioada facultății), timp în care au explorat zone de ATL, BTL, PR și digital, dar au găsit scânteia creativă predominant în online. Echipa cu nume de cod Ioanulia a creionat atât platforme digitale de comunicare, experimente AR și experiențe digitale interactive cât și activări instore, spoturi TV și evenimente BTL.

„Invitația de a ne alătura echipei din Calea Serban Vodă, 133 s-a potrivit foarte bine cu dorința noastră de a crește și de a învăța de la cei mai buni. Pentru că da, noi credem că un publicitar are mereu de învățat ceva nou. În călătoria noastră de până aici, ne-am conturat o viziune despre cum ar putea fi campaniile și ideile care să ajute în mod real consumatorii, să schimbe percepții, dar și să ne facă pe noi mândre. Iar aici credem că am găsit o gașcă talentată și hotărâtă, alături de care să realizăm toate acestea. Ne bucurăm că avem ocazia să dezbatem insighturi digitale și să lucrăm râzând alături de Miruna Potop în calitate de Group Creative Director și că putem accesa cu un singur click sau un «Hei, salut, ai 2 minute?» unul dintre cei mai apreciați lideri creativi din industrie.”, subliniază Ioana Cozma, Senior Copywriter și Iulia Dămăroiu, Senior Art Director, Cheil | Centrade.