Compania de consultanță în comunicare strategică și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, devine noul partener de servicii integrate de marketing și comunicare al Opticris, una dintre cele mai mari companii de pe piața de optică medicală din România.

Cu o tradiție de 30 de ani în domeniul opticii medicale și al ochelarilor de soare, Opticris, parte a grupului Cris, este o companie cu capital 100% românesc, cu o tradiție de excelență în calitatea serviciilor și a produselor. Grupul Cris deține singura fabrică de rame de ochelari de vedere și de soare existentă în România, produsele fiind distribuite atât în magazine specializate din țară, dar și din străinătate.

Portofoliul său diversificat, cu peste 50 de branduri premium de ochelari de soare și de vedere, lentile aeriene sau de contact, pentru care este fie producător sau importator direct, a permis extinderea Opticris prin 24 de locații de retail, toate dotate cu cabinete medicale cu aparatură computerizată de diagnosticare de ultimă generație, în 10 orașe mari din țară. Partea de retail offline este completată de magazinul online, opticris.ro.

„De la prima întâlnire cu Cheil | Centrade am remarcat abordarea și profesionalismul unei echipe multidisciplinare ce are viziune și know-how de construcție de business, dezvoltare de brand și strategie pe termen lung. Sunt elemente cheie pe care se bazează business-ul Opticris și pe care le căutăm în orice parteneriat pe care îl facem. Suntem convinși că am găsit echipa care rezonează cu valorile noastre și înțelege foarte bine modelul nostru de business, astfel încât să ducem împreună brandul Opticris la un nou nivel de dezvoltare”, subliniază Elena Cristescu, General Manager, Opticris.

Cheil | Centrade va oferi servicii integrate pentru Opticris, de la consultanță pentru planurile de marketing, la strategia de poziționare, campanii de awareness și tactice, până la strategia de media planning și media buying.

 „În ultimii ani, ne-am concentrat pe dezvoltarea capabilităților de consultanță integrată de comunicare și marketing, pentru a putea oferi companiilor cu care lucrăm soluții optime la provocările ce apar încă din momentul T0 al unui proces de transformare. Astfel de procese sunt extrem de complexe, necesită recalibrarea constantă a modelului de business, de operare și de interacțiune cu clienții, dar și un plan de comunicare bine structurat și o viziune de brand aliniată la planul de afaceri. Suntem onorați și entuziasmați să putem aplica viziunea noastră integrată și know-how-ul unic pe care l-am acumulat în digital, e-commerce și data analytics, în colaborarea cu Opticris, un brand care duce tradiția și inovația românească la cele mai înalte standarde internaționale”, adaugă Carmen Miruță, Business Leader & Client Service Director, Cheil | Centrade.