IBM a anunţat numirea Ceraselei Venera Baiculescu în funcţia de country leader în cadrul IBM România şi Moldova. Cerasela Baiculescu va fi responsabilă pentru operaţiunile de afaceri globale ale companiei IBM în România şi Moldova, susţinând creşterea business-ului şi asigurând un nivel înalt de satisfacţie al clienţilor.

„Am privilegiul de a conduce operaţiunile IBM din România şi Moldova. Prin valorificarea soluţiilor IBM de inteligenţă artificială şi cloud hibrid, a expertizei în consultanţă şi a partenerilor noştri de ecosistem, putem accelera şi mai mult procesele de transformare digitală ale clienţilor noştri şi putem ajuta la modelarea economiei ţărilor respective”, a declarat ea.

Aceasta îi succede în funcţie Martei Branka-Rybicka, care a fost numită într-o altă funcţie în cadrul companiei IBM.

„Cerasela este un lider foarte respectat, cu o cunoaștere solidă a pieței, a serviciilor tehnologice și cu expertiză în vânzări. Sunt convins că perspectiva și experiența ei vor fi un avantaj pentru IBM și pentru clienții noștri”, afirmă Igor Pravica, General Manager, IBM Eastern Europe Territory. „Numirea ei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi cel mai înalt nivel de expertiză și suport clienților noștri, dar și a eforturilor continue de a valorifica fondul vast de talente din România.”