Gala Administraţie.ro este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Cea de-a XIII-a ediţie va avea loc pe 12 octombrie 2017, la Hotel Ramada Parc în București.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, premiază iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

„Agenția Națională a Funcționarilor Publici alături de Oameni şi Companii și Portalul Național de Administrație derulează un parteneriat de tradiție, angajându-se activ în acțiuni comune, menite să contribuie la promovarea performanței și a calității în sectorul public. An de an, în calitate de partener, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a susținut și va continua să susțină edițiile Galei Administrație.ro, conștientizând importanța creării și menținerii unei platforme de comunicare şi schimb de experienţă între diferiţii actori implicaţi în procesul de modernizare a administraţiei publice.” (Leonid-Augustin MOISIU – Preşedinte ANFP)

La Gala Administraţie.ro din acest an sunt aşteptaţi să participe lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România. Orice instituţie din administraţia publică locală şi centrală poate înscrie proiecte la Gala Administratie.ro.

PENTRU ACEASTA, VĂ INVITĂM SĂ TRIMITEŢI PÂNĂ PE DATA DE 28 SEPTEMBRIE, PE ADRESA DE EMAIL mailto:proiecte@administratie.ro, UN MATERIAL ÎN FORMAT WORD SAU PDF DE MAXIM 5000 DE CARACTERE (2 PAGINI), CU REZUMATUL CELUI MAI IMPORTANT PROIECT DERULAT SAU FINALIZAT ÎN ACEST AN DE INSTITUŢIA ÎN CARE LUCRAŢI. MATERIALUL POATE CUPRINDE LINKURI CĂTRE PAGINILE WEB UNDE ACEST PROIECT ESTE EXPUS PE LARG.

Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul http://www.administratie.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

 

Programul evenimentului:

Joi, 12 octombrie 2017

14:30 – 15:30   Cazarea şi înregistrarea participanţilor

15:30 – 16:00   Welcome coffee

16:00 – 19:00   Seminar: “Management Modern în Administraţie”. Dezbatere și prezentări de proiecte. 

19:00 – 20:00   Program liber

20:00 – 23:00   Gala Administratie.ro

 

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, vă rugăm să contactaţi coordonatorul evenimentului: Oana Isache la Tel./Fax: 0232.240.628; E-mail: oana.isache@oamenisicompanii.ro.