Cel mai mare importator de gresie și faianță din România și-a deschis propriul magazin online

Regata, cel mai mare importator de gresie și faianță din România, care deține o amplă retea de distribuție cu acoperire națională, și-a deschis propriul magazin online, www.regata.ro. Peste 5.000 de produse din categoriile: gresie și faianță, materiale de construcții, amenajări interioare, sanitare, instalații, termice și grădină sunt disponibile în noul magazin online.

Cu capital 100% românesc, compania REGATA are în portofoliu peste 6.000 de produse din următoarele categorii: ceramică (gresie și faianță), materiale de construcții, amenajări interioare, instalații termice și sanitare. Compania, prezentă în fiecare județ al țării prin agenții săi de vânzări, având peste 40.000 de metri patrați de depozite și o amplă flotă de autocamioane, s-a dezvoltat continuu și este pregatită să răspundă oricărei provocări.

Toate produsele comandate în magazinul online sunt livrate direct din stocurile proprii, iar livrarea produselor este rapidă și poate fi realizată fie cu ajutorul flotei de mașini REGATA, fie prin una dintre cele trei firme de curierat cu care compania coloborează deja.

Clienții care plasează comenzile online pe magazinul online REGATA sunt contactați telefonic pentru confirmarea comenzii și beneficiază de suport telefonic gratuit pentru alegerea produselor care să corespunda cerințelor. În acest scop, REGATA a creat un department de call center special dedicat clienților magazinului online, pentru a ajuta clienții să găsească rapid produsele potrivite pentru acasă.

“Am promis acest proiect clienților noștri în urmă cu ceva timp. A fost un proiect de anvergură care a angrenat toate departamentele din companie. Ne-am dorit să ne asigurăm, mai întâi, că totul este perfect funcțional și că oferim clienților noștri o experiență completă de shopping online. REGATA este o companie cu istorie și cu un flux mare de operațiuni. Nu a fost simplu, dar am reușit în toată această perioadă să schimbăm mindset-ul întregului staff și să începem să gândim și să acționam și online. Vom continua să inovam și să oferim clienților noștri cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri și servicii, atât în magazinul online, în cel tradițional cât și în distribuția națională”, a declarat Cătălin Mișu, General Manager REGATA.