Camera de Comert Romana Olandeza (NRCC) organizeaza pe 20 noiembrie, in Bucuresti, NRCC Night of the SMEs, un eveniment interactiv, dedicat persoanelor din top managementul companiilor mici si mijlocii. Evenimentul propune un concept inovativ: o cina unde accentul este pus pe transferul de informatii prin intermediul unui format ce combina Subiecte-cheie, Interactiune si Socializare.

Cina include 4 segmente a cate 25 de minute fiecare, petrecute de invitati la masa unei companii diferite (key-topic provider), alese in functie de interesul specific pentru un anume domeniu. Intr-un cadru restrans de maximum 10 oameni la masa, participantii au oportunitatea sa afle direct de la specialisti cu vasta experienta, ultimele noutati, bune practici si sfaturi personalizate, adresate chiar provocarilor intampinate in activitatea zilnica a propriilor companii.

Participantii vor putea interactiona cu numeroase companii din segmentul IMM, provenind din industrii diferite, atat membrii NRCC, cat si companii externe, fiind asteptati circa 100 de participanti. Se vor putea alege subiecte de interes pentru fiecare companie in cadrul discutiilor unu la unu ce au loc pe durata cinei. Lista subiectelor confirmate pana in prezent include:

1) Employee incentive – Edenred Romania

2) Training – Ascent Group

3) Credit & Factoring – Access Financial Services Romania

4) Vanzari & Negociere – Valoria

5) Credit Risk Management – Creditinfo Romania

6) Sanatate – Medicover

7) Resurse Umane – Alexander Hughes

8) Asigurari & Managementul Riscului – CMC Group Broker de Asigurare

9) Fonduri europene & Ajutoare de stat – Wise Finance Solutions

 

NRCC Live Talk reprezinta un moment interactiv, nelipsit de la evenimentele NRCC; mai exact, un scurt interviu in direct, moderat de jurnalistul Lucian Mindruta. Invitatul special al acestei editii va fi Florin Talpes, CEO Bitdefender, membru in comunitatea NRCC

Momentul special al serii il constituie lansarea primei editii a Ghidului NRCC Guide for SMEs, ghid practic, redactat de catre membrii NRCC, ce include subiecte relevante pentru IMM-uri, focusate pe nevoile acestora. Toti partipantii la eveniment vor primi un exemplar.
Pentru oportunitati de promovare in ghid, puteti contacta echipa NRCC la info@nrcc.ro


INREGISTREAZA-TE ACUM!
Taxa pentru membrii NRCC –  85 euro / persoana
Taxa pentru membrii asociatiilor partenere – 110 euro / persoana (lista este disponibila aici)
Taxa pentru companiile externe – 125 euro / persoana
Formularul de inregistrare online este valabil aici
Deadline pentru inregistrare: 16 noiembrie (avand in vedere formatul evenimentului, cu asezare la mese a fiecarui participant).
Fondata in anul 2006, Camera de Comert Romana Olandeza (NRCC) este una dintre cele mai active camere bilaterale. Din anul 2006, prin intermediul evenimentelor dedicate si a proiectelor focusate pe industrii, NRCC sustine si promoveaza comunitate de afaceri romana olandeza. NRCC include 200 de membri, provenind din 20+ de industrii si orase precum Bucuresti, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta si Iasi.