CEC Bank lansează noi produse de finanţare pentru agricultori

CEC BankCEC Bank lansează noi produse de finanţare pentru agricultori, dobânzile practicate în prezent fiind cuprinse între 5,31% şi 5,56%, în funcţie de situaţia economico-financiară a clientului. Conform unui comunicat al băncii, noile produse sunt dezvoltate în parteneriat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) şi destinate beneficiarilor măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – porcine, anul II, sesiunea III si anul IV, sesiunea I.

Creditele nou lansate oferă posibilitatea finanţării cu până la 90% din suma menţionată în adeverinţa eliberată de APIA, în cazul finanţărilor acordate în cadrul SAPS, respectiv 85% din suma menţionată în adeverinţa eliberată de APIA, în cazul finanţărilor acordate pe măsura 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor. Comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea creditului, garanţiile sunt flexibile, inclusiv prin posibilitatea obţinerii garanţiei de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), respectiv Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

Clienţii CEC Bank beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului, iar finanţările sunt acordate exclusiv în lei.

“Prin lansarea acestor produse de finanţare, CEC Bank continuă să se implice în susţinerea sectorului agricol, un domeniu cu importante surse de dezvoltare economică”, a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedinte director general CEC Bank. AGERPRES