SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, anunță implementarea aplicației mobile de community management Spaceflow, o platformă de comunicare și interacțiune digitală dedicată exclusiv chiriașilor, prin care aceștia inclusiv vor putea să vină la muncă în aceeași mașină în vremuri mai puțin pandemice.

Aplicaţia mobilă oferă o conexiune digitală rapidă la o varietate de servicii şi facilităţi şi o conexiune directă la viaţa comunităţii din turn.

„Traversăm o perioadă în care conectivitatea şi comunicarea online înlocuiesc contactul direct dintre oameni mai mult ca oricând, şi modul în care eram obişnuiţi să ne trăim viaţa. Sperăm că toţi chiriaşii noştri se vor bucura de toate beneficiile pe care Spaceflow le oferă şi îi asigurăm că ne vom gândi întotdeauna la soluţii care îi vor sprijini şi îi vor face mândri că fac parte din comunitatea SkyTower”, a declarat Adriana Dragoescu, CEO RPHI Romania, compania care deţine SkyTower.

Cu ajutorul Spaceflow, angajaţii tuturor chiriaşilor din SkyTower vor avea posibilitatea de a interacţiona unii cu alţii, în mod direct, pentru a trimite sau primi oferte şi informaţii, pentru a se asocia în proiecte de co-creation, de voluntariat sau în echipe pentru competiţii sportive. În acelaşi timp,vor fi informaţi cu regularitate şi despre evenimentele organizate exclusiv pentru comunitatea lor.