Les Films de Cannes à Bucarest, ajuns la cea de-a 11-a ediție, vă aduce filme în AER LIBER, DRIVE-IN și ONLINE.
Primul weekend de festival a trecut. Ultima săptămână din octombrie vă propune la #LFDC11 trei proiecții la Cinema Drive-in Event Park Snagov și 21 de proiecții online cu filme de la Cannes, Avanpremierele Toamnei și filme One-Minute.
ONLINE, pe platforma Orange TV Go, în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, sunt disponibile gratuit  cele mai premiate și apreciate filme care au avut premiera la Cannes în edițiile recente ale festivalului, grupate în secțiunea ‘Best-of’.
Pentru a putea viziona filmele de festival, fie în aplicatia Orange TV Go fie pe tvgo.orange.ro, trebuie să te autentifici cu contul tău Orange. Daca nu ai un cont, îl poți crea direct din aplicația mobilă sau aici: https://www.orange.ro/accounts/create-user
Filmele de pe Orange TV GO sunt disponibile în fiecare zi în intervalul orar 12:00 – 24:00.

Filmele românești din secțiunea Avanpremierele Toamnei concurează pentru atenția și votul tău!
Mia își ratează răzbunarea
, semnat de Bogdan Theodor Olteanu, Tatăl nostru, cel mai nou documentar al lui Andrei Dăscălescu, Otto Barbarul, regizat de Ruxandra Ghițescu, Noi împotriva noastră, în regia Andrei Tarara, precum și câteva calupuri de scurtmetraje românești se văd pe Orange TV Go până pe 1 noiembrie.
Nu uitați să votați filmul preferat selectând numărul de steluțe în căsuța ‘Rate this title’: pe baza votului publicului, unul dintre lungmetrajele românești va primi un sprijin de distribuție în valoare de 2500 de euro, oferit de Dacin Sara, societatea autorilor români din audiovizual.

PROGRAM
Programul filmelor și al evenimentelor este acum disponibil pe site. Consultă-l aici!

BILETE
Biletele pentru proiecțiile de la DRIVE-IN sunt disponibile acum și pot fi cumpărate de aici!
Ediția a 11-a Les Films de Cannes à Bucarest este organizată de Asociația Cinemascop și realizată în parteneriat cu Ambasada Franței și Institutul Francez din România