Catrinel Menghia va fi imaginea ediţiei din 2016 a festivalului “Feeric Fashion Week”

Menghia-CatrinelTop modelul internaţional Catrinel Menghia va fi imaginea ediţiei din 2016 a “Feeric Fashion Week” de la Sibiu, după ce anul trecut a participat la acest festival ca designer şi a prezentat Gala Feeric, au anunţat organizatorii. Ediţia de anul viitor a festivalului va avea loc în perioada 19-24 iulie, la câteva zile după Paris Fashion Week.

“Catrinel este unul dintre brandurile de succes exportate de România. Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu ea şi ne simţim tare onoraţi să avem un asemenea ambasador”, spune Mitichi, preşedintele festivalului Feeric Fashion Week.

De-a lungul carierei sale de top model, Catrinel a pozat pentru Sports Illustrated, Elle şi a fost imaginea unor branduri ca Giorgio Armani şi Fiat. Anul viitor, va apărea pe posterul de promovare al Feeric Fashion Week.

“După ce a fost numită drept cea mai creativă săptămână a modei din Europa, Feeric Fashion Days face importantul pas spre o denumire consacrată între marile evenimente de modă din lume şi din anul 2016 se va numi Feeric Fashion Week. Noua dimensiune a festivalului de la Sibiu este dată de numeroasele conexiuni în lumea internaţională a modei, realizate în ultimele luni la Milano, Paris, Roma şi Novi Sad. În Milano au fost puse bazele unei viitoare colaborări cu cel mai important târg de creaţie vestimentară, White. În baza acestei colaborări, designerii prezenţi în cadrul Feeric Fashion Week vor avea ocazia să se alăture designerilor de succes din întreaga lume pentru a expune şi a încheia contracte comerciale în cadrul White”, se arată într-un comunicat remis presei.

Organizatorii festivalului de modă de la Sibiu a mai anunţat că, anul viitor, vor fi prezenţi la Feeric Fashion Week şi contributorii revistei Vogue. Preşedintele Feeric Fashion Week susţine că festivalul organizat de el a fost listat în catalogul Modem Online, ceea ce îi conferă o recunoaştere internaţională. AGERPRES