Cătălin Hosu, Președintele Asociației de Relații Publice din România și Managing Owner Comm360, este unul dintre speakerii de top din domeniul comunicării prezent în secțiunea specială dediacă pe platforma EventsMax.ro.

Cătălin Hosu lucrează în industria comunicării din 1997. Cariera sa de succes a început în jurnalism, apoi a trecut din 2003 în zona de PR și comunicare corporativă. În 2015, Cătălin Hosu a devenit consultant independent pentru clienți din diverse industrii, în principal pentru mari companii și corporații, dar și pentru start-up-uri și ONG-uri.

În 2022, a fost ales Președinte al Asociației Române de Relații Publice (ARRP – Asociația Română de Relații Publice), după opt ani în calitate de vicepreședinte. De asemenea, este membru al consiliului de administrație al Organizației Internaționale de Consultanță în Comunicare (ICCO), membru al Asociației Forumului Mondial al Comunicațiilor (WCFA). Are o vastă experiență ca membru al Juriului Eventiada IPRA Golden World Awards (din 2019) și al Juriului Premiilor Davos Communication.

În timpul liber, lui Cătălin îi place să călătorească, să citească și să asculte muzică rock și este pasionat de sport – atât de vizionat, cât și de joc (badminton, baschet, fotbal și tenis) și de subiecte smart city. Este „Primarul” Orașul.Digital, o platformă înființată pentru a informa și educa despre toate tehnologiile și evoluțiile care ne pot face să trăim mai bine în comunitățile noastre. Este implicat în numeroase proiecte comunitare.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al lui Cătălin Hosu, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Cătălin Hosu aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză deosebită la evenimentele unde participă, atât în calitate de moderator, cât și de speaker. Descoperiți mai multe informații despre Cătălin Hosu și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și vă conecta cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.