Castrol Edge. Puterea titaniului pentru Bloodhound SSC și mașina ta!

castrol edgeCel mai rezistent și avansat ulei Castrol

Castrol este mândru să fie partener în proiectul Bloodhound SSC – nu doar datorită istoriei noastre îndelungate ca pionieri în industria lubrifianților, ci și pentru că acest parteneriat ne oferă oportunitatea de a demonstra cum performanța înaltă a produselor noastre stabilește noi standarde și ne menține în prima linie a inovației.

Valorile proiectului sunt perfect aliniate cu cele ale lui Castrol EDGE, cel mai rezistent ulei al nostru și marca emblematică a companiei. BLOODHOUND SCC împinge limitele și arată cum Castrol EDGE permite omului și mașinii să funcționeze în sincron, pe măsură ce Andy Green face tot posibilul să atingă o performanță de neegalat în materie de viteză și îndemânare.

 

Emoția și entuziasmul de a crea și de a redefini posibilitățile, conduc toate acțiunile Castrol EDGE.

Componentele cheie ale proiectului BLOODHOUND SSC sunt de asemenea create din titaniu, elementul special ce a fost combinat cu tehnologia unică Castrol pentru a produce Castrol EDGE TITANIUM FST™, cel mai rezistent ulei Castrol. Rezistența titaniului face posibil ca BLOODHOUND SSC să obțină puterea optimă în raport cu greutatea. Astfel, mașina este cât se poate de ușoară, menținându-și în același timp integritatea și rezistența, pentru a putea funcționa la cel mai înalt nivel, chiar și în condiții extreme și sub presiune extraordinară, așa cum o face și Castrol EDGE.

EDGE STILL LARGE 3 CMYK_small

Tehnologia unică TITANIUM FST™ modifică fizic modul în care se comportă uleiul sub presiuni extreme. Puterea sa remarcabilă permite motorului să efectueze orice comandă primește. Compoziția dezvoltată special pentru Bloodhound SSC, va permite uleiului Castrol EDGE cu TITANIUM FST ™ să rețină chiar și stresul de deplasare la 1609 km/h.

EDGE STILL LARGE 5 CMYK_small