Această carte este produsul relației lui John C. Maxwell cu membrii programului său, „Maxwell Ambassadors”. Ei sunt profesioniști în network marketing, bărbați și femei care s-au dezvoltat pe ei și afacerile lor la niveluri uimitoare.

Ei sunt cei mai buni dintre cei mai buni în industria asta și au o pasiune nu doar pentru a dezvolta oameni, ci și pentru a dezvolta lideri cu valori puternice care pot face această industrie mai bună pentru toți cei implicați. Perspectivele lor despre ceea ce funcționează, ce lipsește și ceea ce trebuie încurajat au transformat pasiunea lui John pentru această industrie într-o flacără arzătoare și, prin urmare, această carte a luat naștere.

John C. Maxwell este nascut in Michigan, SUA, pe data de 20 februarie 1947 si este considerat cel mai respectat autor si trainer pe plan mondial in leadership. Proiectul John Maxwell Team este in prezent cel mai dinamic proiect de Leadership si Dezvoltare Personala din lume. Maxwell este orator si pastor american, care a scris multe carti in domeniul leadership-ului. Printre lucrarile publicate se numara „Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului” si „Cele 21 de Calitati ale Liderului”. Cartile sale s-au vandut in milioane de exemplare, iar unele dintre ele au fost incluse pe lista New York Times Best Seller.