Oricât de talentat și de competent ești, se întâmplă să nu te descurci singur. În acest caz, întrebarea „cum trebuie să procedez pentru a reuși“ trebuie înlocuită cu „cine mă poate ajuta“.

Nu e nevoie să te afli în împrejurări dificile ca să te întrebi cine te poate ajuta. Cu fiecare nouă sarcină dată cuiva care se pricepe s-o ducă la bun sfârșit câștigi timp liber pentru lucruri importante. Dan Sullivan și psihologul Benjamin Hardy te învață în „Cine, nu Cum. Formula pentru rezultate mai bune prin munca de echipă accelerată” cum să-i descoperi pe cei cu care poți crea o echipă cu adevărat eficientă, în cadrul căreia toți au de câștigat.

Dan Sullivan este cel mai renumit expert la nivel mondial în antreprenoriat, pregătind mai mulți antreprenori de succes decât oricine altcineva. Este cofondator al Strategic Coach, cel mai avansat program de pregătire antreprenorială din lume, și autorul a peste 50 de lucrări despre antreprenoriatul de succes. De-a lungul ultimilor 30 de ani, Strategic Coach a oferit training pentru mai mult de 20 000 de antreprenori.

Benjamin Hardy este doctor în psihologie organizațională. Blogurile sale au fost citite de peste 100 de milioane de oameni și sunt menționate în publicații precum Fortune, CNBC, Cheddar, Big Think și altele. Publică frecvent în Inc. și Psychology Today, iar între 2015 și 2018 a fost desemnat de Medium.com autorul numărul 1 în lume.