HeidelbergCementCarpatcement Holding SA, Carpat Beton SRL și Carpat Agregate SA își vor reuni activitatea într-o singură companie, care va prelua denumirea societății-mamă și se va numi HeidelbergCement România SA. HeidelbergCement a hotărât, în data de 15 mai 2015, demararea procesului de consolidare a operațiunilor din România prin fuziunea societăților de ciment, agregate și betoane.

„Această etapă de consolidare și întărire a forței grupului pe plan local arată că suntem un jucător important în aceasă industrie și că în România, ca peste tot în lume unde suntem prezenți, construim pe baze solide pe termen mediu și lung”, a declarat Florian Aldea, Director General al Carpatcement Holding. Acest proces de reorganizare internă urmează să se încheie în decembrie 2015.

Cu un total al investițiilor de peste 500 de milioane de euro, HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanți investitori germani din România, unde este prezent în producția de ciment, betoane și agregate prin Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A.