pasi-mici-schimbari-mariDe ce credeți că este uneori așa de dificil să ne atingem obiectivele? Începem plini de entuziasm și hotărâre, dar voința noastră slăbește și rezoluțiile eșuează. Și, de fiecare dată când încălcăm o rezoluție – promisiunea de a ne îmbunătăți viața -, ne simțim demoralizați și lipsiți de forța de a progresa și de a ne atinge țelurile.

Chiar și persoanele disciplinate și de succes – așa-numiții câștigători – dau greș în inițiativele de autoperfecționare. Cu toții ne împotmolim când vine vorba despre rezoluțiile de Anul Nou, eșecul colectiv având o proporție de 88%. Alergăm pe loc precum cobaii pe rotița lor, înnoim și abandonăm aceleași rezoluții an de an, încurajându-ne că trebuie doar să fim mai hotărâţi, să avem mai multă voinţă şi mai multă personalitate ca să ajungem oameni mai buni.

Cum ar fi să construim rezoluții strategice în orice moment al anului, pe care garantat să le ducem la bun sfârșit?

Cum ar fi dacă rezoluțiile noastre ne-ar aduce satisfacții imediate, ne-ar spori autocunoașterea și ne-ar întări eforturile de autoperfecționare?

Cum ar fi dacă, de fiecare dată când ne propunem ceva, ne-am aștepta să şi reuşim?

„Pași mici, schimbări mari” este un ghid util, prin intermediul căruia Caroline Arnold ne arată cum pot fi transformate obiectivele personale în schimbări de comportament discrete, dar semnificative, care duc la o îmbunătățire generală. Cu ajutorul a zeci de povești reale și a celor mai noi descoperiri științifice, autoarea demonstrează cum funcționează microrezoluțiile și cum ne pot schimba atât rutina zilnică, cât și propriile persoane.

„Oferta de cărți care promit transformări personale spectaculoase este cu adevărat impresionantă. De ce ar trebui să alegeți și să citiți cartea Pași mici, schimbări mari? Pentru că respectă ceea ce predică: metodele simple pe care le conține aduc cititorului mai mult decât promit. Vreți să vă transformați radical viața? Să fiți cu totul altfel decât sunteți acum? Ei bine, începeți cu o microrezoluție. Să citiți această carte poate fi prima dintre ele” (Dragoș Paraschiv, Managing Partner Stand for Development)

Puteți comanda „Paşi mici, schimbări mari”, de Caroline L. Arnold, cu o reducere de 5%, la prețul de 42,75 lei, aici.