Carmina Gal, care a deținut timp de peste 10 ani funcția de manager general al hotelurilor Ana Hotels din Poiana Brașov, a fost numită director al Departamentului Ospitalitate winsedswiss România.

Carmina Gal activează în domeniul ospitalității de peste două decenii, în 2005  preluând funcția de director vânzări și marketing al Grupului Ana Hotels, pentru ca cinci ani mai târziu să devină managerul general al hotelurilor Sport, Poiana și Bradul deținute de grup în Poiana Brașov.

„Sunt încântată de venirea Carminei în familia winsedswiss. Ea deține o experiență impresionantă în management hotelier și sunt convinsă că va conduce departamentul nostru de ospitalitate cu succes spre următorul nivel de excelență, fiind un director cheie în echipa noastră”, a declarat Christine Schillings, Chief Executive Officer winsedswiss România.

Grupul elvețian, cu filiale în România, Elveția și Serbia, a mai anunțat că planurile sale de dezvoltare includ preluarea în management hotelier a unor locații de tip Hotel Ecole, precum și gestionarea hotelieră a unor locații premium, hoteluri boutique, inclusiv apartamente de lux cu servicii concierge integrate. „Aici vor lucra atât studenții, cât și absolvenții Academiei de Management în Ospitalitate ohma, care vor avea, astfel, posibilitatea de a transpune în practică noțiunile acumulate, de a se perfecționa, pentru a excela ulterior în carieră”, precizează reprezentanții instituției.