În luna septembrie, ECOTIC organizează, alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), în 3 orașe și 5 comune.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice organizând o serie de campanii “Orașe Curate”. Acestea oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂde la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
  • Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Pentru a afla mai multe detalii despre următoarele campanii Orașe Curate și Comune Curate vă invităm să accesați link-urile dedicate:

“Venim în sprijinul cetățenilor cu campanii de informare și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii, îndemnându-i ca prin simplul gest de colectare corectă a deșeurilor electronice să protejeze mediul”, declară Diana Trifu – Responsabil comunicare și campanii, ECOTIC.