Camelia Dragomirescu a fost numită Coatings Group Marketing Director Policolor – Orgachim. În această calitate va coordona activitățile de marketing ale grupului de pe ambele piețe – România și Bulgaria. Printre principalele provocări pe care le aduce noua poziție se numără armonizarea proceselor de lucru și managementul echipe comune de marketing care poate aduce un plus de performanță.

Om de marketing de aproape 20 de ani, noul director al grupului are un parcurs profesional complex, în mai multe domenii, printre care cel energetic (ABB), FMCG (Pepsi) și retail (Ambient). În Policolor a acumulat o experiență de cinci ani.

Camelia Dragomirescu a absolvit Facultatea de Cibernetică la ASE, apoi și-a îndreptat atenția către Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Convinsă de beneficiile unei educații continue, a participat de-a lungul timpului la diverse cursuri de comunicare, category și revenue management, strategie sau management de proiect.

În Policolor și-a făcut debutul în 2013, când a coodonat activitatea de trade marketing. Din această poziție, ea a contribuit la evoluția constantă a companiei prin implementarea unor campanii de succes, precum relansarea brandului de vopsea Casabella în 2014, noul Spor în 2016 sau Culorile României, platforma de Responsabilitate Socială lansată de Policolor din 2015, la aniversarea a 50 de ani de experiență și tradiție în România.

Implicare activă în campanii complexe, precum și experiența acumulată au recomandat-o pe Camelia Dragomirescu pentru poziția de Coatings Group Marketing al Grupului Policolor – Orgachim.

“Mi-am asumat misiunea de a reuși armonizarea și unificarea proceselor de lucru în două țări atât de diferite. În același timp este esențial pentru noi să păstrăm identitatea brandurilor locale, așa cum și merită piețele în care s-au construit și oamenii cărora ne adresăm”, a declarat Camelia Dragomirescu.

Grupul s-a format în 1998, atunci când Policolor (prezentă pe piața din România încă din 1965) a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Orgachim JSC din Bulgaria. Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.