Funcția de Director General al Vivre Deco SA va fi preluată de Călin Fusu, începând cu data de 1 octombrie 2021. Decizia a fost luată în data de 2 septembrie, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Vivre Deco SA, unul dintre cei mai mari retaileri online de home&deco din Europa Centrală și de Est.
Cu o participație de 67%, Fusu este acționarul majoritar al Neogen, companie care deține 50% din capitalul social al Vivre Deco. Fusu a fondat grupul Neogen în anul 2000, acesta dezvoltând platforme precum BestJobs, Clever Taxi sau Casta.

Ceilalți acționari ai Vivre Deco sunt Advisory Delta SRL – 45% și Vajda Andras Peter Nagy – 5%. Advisory Delta SRL are ca asociat unic societatea Walnut Investments OOD ((Bulgaria), al cărei administrator este Oliver Patrick Cadogan, cetățean irlandez.

Călin Fusu și-a început activitatea în 1995 ca Equity Trader la NCH Capital, apoi, între anii 2000 – 2019, a fondat și condus din poziția de CEO compania BestJobs. Din februarie 2012 este cofondator al Vivre Deco SA.

„Vivre este o companie solidă, un brand puternic și valoros, care a câștigat în nouă ani atât încrederea clienților, cât și pe cea a investitorilor. Vom continua să oferim europenilor inspirație și echilibru pentru acasă, prin intermediul tehnologiei, produselor unice și serviciilor adăugate. Obiectivul principal rămâne același, să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune. Îmi propun să investim în continuare în tehnologie, să venim cu soluții de înaltă calitate și, astfel, să răspundem noilor nevoi și noului stil de viață, care s-a schimbat odată cu pandemia. Am urmărit întotdeauna ca orice investiție să devină lider de piață și, cu acest gând, preiau noul mandat de Director General al Vivre”, a declarat Călin Fusu, CEO desemnat al Vivre Deco SA.