Pe 22 noiembrie 2023, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge la Sibiu. Conferința va reuni, la Hotel Ramada, 12 specialiști români și internaționali, care vor aborda provocările cu care se confruntă departamentele de HR atunci când vine vorba de atragerea și păstrarea talentelor în organizație. Cum arată un brand de angajator de succes, în contextul în care avem pe piața muncii cinci generații cu experiențe, nevoi, așteptări și abilități diferite?

Sunt liderii pregătiți pentru a răspunde provocărilor ce vin la pachet cu această diversitate generațională? Dar organizațiile? Vorbim, în cadrul conferinței, despre cum putem construi o cultură în care fiecare angajat să se simtă văzut, apreciat, acceptat și valorizat, însă ne uităm, totodată, în interiorul departamentelor de HR. Cum a transformat pandemia munca oamenilor de HR și ce rol joacă digitalizarea? Cum poate inteligența artificială susține activitatea în recrutare? La ce nivele și în ce moduri poate fi utilizată pentru eficiență, dar și pentru asigurarea unui proces „bias free”? Și cum aducem „umanitate” acolo unde tool-urile tehnologice sunt tot mai avansate?

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate pe parcursul sesiunilor de prezentări și panelului de dezbatere, la care vor participa:

 • SPECIAL GUEST: Belinda Gannaway, Employee experience coach, Trainer, Author
 • Iulia Kolesnicov, Employer Brand Manager, Radiometer
 • Ștefania Nardan Lăbușcă, HR Director, Geiger Romania
 • Oana Ilie, Director de resurse umane, Tazz
 • Delia Pușcă, HR Manager, Talent Acquisition and Engagement, AstorMueller
 • Ioana Micu, HR Manager, Wenglor Sensoric Group
 • Gabriela Călin, Human Resources Manager, Güntner
 • Mirela Tănase, Senior Partner, Strategy & Sales, Exploratist
 • Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
 • Adrian Dinu, CEO, CREASOFT IT
 • Leonard Rizoiu, Fondator & General Manager, leoHR
 • Robert Schmidt, Business Development Manager, Smartree

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vizitați site-ul BusinessMark sau contactați organizatorii la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

Pe parcursul acestui an, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” a ajuns în București, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea și Brașov.

Această serie de evenimente este destinată liderilor și profesioniștilor din domeniu care doresc să fie parte a unui dialog despre viitorul muncii și al departamentului de HR, recrutare, atragere și retenție de talente: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent Acquisition Managers, Employer Branding Managers, Culture Managers, Talent Acquisition Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders.

MAGNETICO este un eveniment organizat de BusinessMark. Platformele Oameni și Companii – EventsMax.roGlobalManager.roAdministratie.ro și GlobalHRManager.rosunt parteneri de comunicare ai evenimentelor BusinessMark.