briskton_shopBrikston, singurul producător de cărămidă din zona Moldovei și unul dintre liderii la nivel național, și-a propus să facă viața clienților săi cât mai ușoară și a deschis un magazin online. Aici pune la dispoziția consumatorilor o gamă largă de produse pentru amenajări interioare și exterioare, structurate în șase secțiuni.

Fiecare secțiune stă sub eticheta “soluției” pe care o poate oferi clientului:

– soluții pentru fatade

– soluții pentru garduri

– soluții pentru grădini

– soluții pentru alei, trotuare sau terase

– soluții pentru pivnițe

– soluții pentru grătare.

Organizarea portofoliului de produse a venit în urma analizei nivelul traficului și parcursului de navigare în site a utilizatorilor și a fost susținută și de faptul că magazinul online se adresează si consumatorilor individuali din publicul larg iar aceștia nu cunosc fiecare produs Brikston și utilizarea specifică a acestuia. Tot pentru a-I sprijini pe nespecialiști sau începători, noul magazin online pune la dispoziția acestora un SIMULATOR, unde fiecare utilizator își poate configura casa cu produsele pe care le dorește.

Magazinul online Brikston are integrat și un calculator de materiale, care estimează numărul de cutii sau paleți necesari pentru o lucrare în funcție de suprafață.

Compania va continua să investească în dezvoltarea noii platforme, pe termen lung, Brikston urmărind să o transforme într-un one stop-shop pentru amenajări exterioare și interioare.

Brikston este unul dintre liderii pieței românești ai materialelor pentru zidărie și finisaje. Cu peste 40 de ani de experiență în spate și peste 200 de angajați, compania este recunoscută în top pentru calitatea superioară a produselor sale, precum și pentru rezistența la compresiune a materialelor pentru zidărie.

Mai multe detalii găsiți aici: www.brikston.ro.