Camera de Comerț Româno-Britanică este încântată să anunțe cea de-a 2-a ediție a BRCC AWARDS GALA, recunoscând campionii anului 2023 în Afaceri, ONG-uri și Educație. BRCC se bucură să organizeze acest eveniment după succesul primei ediții, când au sărbătorit Excelența în Afaceri în rândul membrilor BRCC. Dineul de gală de premiere va avea loc pe 22 februarie la Palatul Bragadiru din București, unde îi vom sărbători pe acei membri BRCC care au excelat cu adevărat în 2023.

Alăturați-vă BRCC pentru a sărbători poveștile de succes în afaceri din fiecare colț din Marea Britanie și România! Vă puteți ÎNREGISTRA AICI.

Despre categorii:

  1. Start-up-ul anului
  2. Colegul anului
  3. Excelența în afaceri
  4. Premiul pentru impact comunitar (CSR)
  5. Inovație în afaceri
  6. Premiul pentru durabilitate și mediu
  7. Inițiativa ONG a anului
  8. BRCC Champion (ACORDAT DE CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE)

Trimiteți aplicația până la 1 februarie aici!

INFORMAȚII ȘI CRITERII DE JURIZARE

Îmbunătățește-ți experiența evenimentului cu o ofertă exclusivă disponibilă până pe 29 ianuarie! Puteți avea o masă pentru membrii companiei dvs. și dacă achiziționați 5 bilete veți primi unul suplimentar GRATUIT! Adunați-vă echipa și faceți din aceasta o seară de neuitat împărtășind această experiență împreună!

Pentru mai multe informații despre bilete și înregistrare, vă rugăm să accesați site-ul BRCC.

Printre Partenerii confirmați până acum: DsSmithGroupama și TBS. Parteneri media: The DiplomatOameni si CompaniiBusiness Review și BusinessMark.