Braiconf lansează o aplicație made-to-measure

braiconf_made-to-measureBraiconf, producătorul autohton de cămăși ce deține cea mai mare tradiție pe piața din România, propune o nouă abordare a conceptului de cămașă realizată pe măsură printr-un modul online ce va oferi clienților flexibilitate, confort și posibilitatea de își realiza cămașa dorită în cel mai rapid mod.

Aplicația integrată în cadrul magazinului online reprezintă o premieră absolută pentru piața din România. Aceasta a fost creată special pentru a răspunde exigențelor în materie de stil vestimentar ale domnilor de toate vârstele. Modulul online made-to-measure permite comandarea unei cămăși ce respectă toate particularitățile celui ce o va purta, fără a mai fi necesare măsurătorile realizate de persoane specializate. Cămășile made to measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, adaptându-se stilului de viață și situațiilor în care acesta va purta cămașa, fiind cea mai înaltă definiție pentru atenția la detalii.

Aplicația generează randări, în mod automat, pentru fiecare selecție. Gradul de personalizare al unei cămăși este unul foarte mare,incluzând detalii precum: tipar (cambrat sau clasic), țesături, culori, nasturi, modelul gulerului, modelul manșetelor, poziționarea buzunarului, forma și culorile garniturilor, până la fontul cu care să fie realizată monograma. Fiecare modificare este actualizată în timp real în randare, astfel încât clienții să poată să vizualizeze, în orice moment status realizării cămășii.

”Noi, în cadrul Braiconf, credem că tradiția este principalul motor pentru inovație. De aceea, am dezvoltat acest modul online made-to-measure care înglobează toată experiența Braiconf, de 65 de ani în realizarea cămășilor. Deoarece cămășile pe măsură reprezintă un segment în creștere, ne dorim ca pe această cale să reafirmăm leadership-ul Braiconf în realizarea cămășilor pentru domni de toate vârstele”, a declarat Mădălina Drăgan, Director General în cadrul Braiconf.

Dezvoltarea acestui modul made-to-measure online, unic în România, face parte din strategia Braiconf de a se extinde pe segmentul business. Cămășile made-to-measure sunt o emblemă a ținutei impecabile, ce adesea complimentează costumele de business, cât și cele pentru ocazii speciale. Forma corpului, largimea mânecii, grosimea gâtului, circumferința pieptului, linia abdomenului și dimensiunea bazinului sunt toate elemente ce, odată înscrise de către client în acest modul, îl asigură că va purta o cămașă cu un design conform stilului și proporțiilor sale.