Bolt îşi extinde opţiunile de livrare rapidă în România prin lansarea Bolt Market. Noul serviciu de livrare a cumpărăturilor aduce clienţilor produse alimentare şi non alimentare din stocurile proprii şi poate fi accesat direct din aplicaţia Bolt Food.

Pregătirea comenzilor şi livrarea produselor se face din puncte de lucru plasate strategic în interiorul oraşelor, aproape de locurile în care clienţii trăiesc, muncesc şi îşi petrec timpul liber. Prin această reţea de microdepozite, Bolt Market asigură viteza de livrare şi prospeţimea produselor comandate.

Echipa locală de experţi formată special pentru a coordona noul serviciu este condusă de Eduard Nagy, Country Manager Bolt Market România.

„Lansăm Bolt Market – serviciul de vânzare şi livrare rapidă a produselor de larg consum – deoarece clienţii noştri aleg din ce în ce mai des soluţii rapide şi accesibile pentru o viaţă mai simplă, confortabilă şi sigură. Acest mod nou de a cumpăra, chiar de a trăi, a creat o piaţă locală cu mare potenţial şi multe alternative, fapt care face intrarea noastră pe acest segment şi mai interesantă. Am decis să lansăm noul serviciu datorită experienţei şi competenţelor noastre în operaţiunile de livrare şi logistică, dar şi datorită infrastructurii IT pe care o avem deja la dispoziţie. Adăugăm la toate acestea şi baza de utilizatori a platformelor noastre, care folosesc deja Bolt pentru transport şi Bolt Food pentru livrare de mâncare, şi curierii existenţi care lucrează deja pentru noi. Toate aceste atuuri vor face ca Bolt Market să se dezvolte rapid, în beneficiul tuturor actorilor din ecosistemul nostru: clienţi, curieri, parteneri şi furnizori”, se arată în comunicatul Bolt.

Bolt își propune ca în urma finalizării primei etape de expansiune să poată livra comenzile plasate în 15 minute pentru cea mai mare parte a clienţilor. Sortimentaţia va acoperi toate principalele grupe de produse precum fructe, legume, produse congelate, băcănie, brutărie, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebeluşilor şi pentru animalele de companie.

Serviciul Bolt Market are multe puncte comune cu serviciile aplicaţiei Bolt Food. Utilizatorii care au deja instalată aplicaţia, trebuie doar să caute categoria „Magazine” – unde vor vedea lista magazinelor disponibile – să selecteze magazinul dorit, să plaseze o comandă online şi să confirme adresa de livrare. Înainte de a confirma comanda, aplicaţia va afişa preţul şi timpul estimat de livrare. Plăţile se realizează online, prin card bancar.

Cei care nu au instalată aplicaţia Bolt Food, o pot descărca gratis de pe Google Play sau App Store, apoi trebuie să introducă datele cardului bancar, adresa de livrare şi să plaseze o comandă, urmând paşii de mai sus.