Bogdan Mitrofan este noul director de resurse umane al companiei TotalSoft

Bogdan MitrofanTotalSoft, liderul pieței românești de ERP, anunță numirea lui Bogdan Mitrofan în funcția de HR Director, începând cu luna iunie 2015. Bogdan Mitrofan vine cu o experiență în domeniul resurselor umane de peste 10 ani, dobândită în companii precum Orange România, Antares Group sau Decirom.

Anterior cooptării sale în echipa TotalSoft, Bogdan a ocupat pozițiile de Technology HR Business Partnerși HR Managerîn cadrul Orange România, pozițiidin care a fost responsabil de implementarea politicilor de HR și a schimbărilor organizatorice impuse de dezvoltarea companiei. Preocuparea permanentă pentru alinierea la noile tehnologii și la tendințele din HRi-a permis să acumuleze o bogată experiențăîn proiecte de business transfer, modificări organizaționale, joint venture, outplacement de personal și start-up de noi linii de business.

În TotalSoft, Bogdan are misiunea de a alinia politicile de resurse umane ale companiei cu planurile de dezvoltare ale acesteia. “Din punctul meu de vedere, departamentul de resurse umane al unei companii trebuie să aibă viziunea și energia unui impresar care își dezvoltă echipa, o promovează și o menține motivată.Cred că, dincolo de produs,cel mai important diferențiator sunt oamenii, iar departmentul de HRare misiunea de păstra acel extra mile”, spune Mitrofan, absolvent al Universității Ovidius din Constanța, Facultatea de Litere și Teologie și al unui Master în Drept.