Bogdan Garofeanu trece de la conducerea Red Bull Japonia la conducerea afacerilor producătorului de energizante din Europa Centrală și de Sud-Est. Acesta ocupă funcția de General Manager din luna octombrie.

Executivul român are o experiență de peste 11 ani în cadrul producătorului de energizante Red Bull și, înainte să preia funcția de director general al companiei pentru businessul din Japonia, a condus operațiunile din Rusia pentru o perioadă de trei ani.

Bogdan Garofeanu a mai deținut în cadrul companiei funcții precum Director Regional de Marketing pentru Europa de Sud, respectiv Director General Red Bull România și Moldova, în perioada 2010-2012. Prima poziție ocupată în echipa Red Bull a fost cea de Director de Marketing România, Bulgaria și Republica Moldova, potrivit paginii sale de LinkedIn.

Acesta are o experiență de peste 16 ani în industria bunurilor de larg consum, lucrând și pentru companii precum Mars, ca manager al portofoliului de snacksuri, respectiv Halewood International (director de marketing).