Bogdan Drăgoi a fost reales la conducerea SIF Banat-Crişana

Bogdan Drăgoi a fost reales la conducerea SIF Banat-Crişana

Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana (SIF1) l-a reales pe Bogdan Drăgoi ca preşedinte al board-ului şi director general al societăţii, pentru o perioadă de patru ani începând cu 25 aprilie 2021, se arată într-un comunicat al SIF-ului remis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, Radu Străuţ a fost reales ca vicepreşedinte şi director general adjunct. Numirile vin în condiţiile în care, la adunarea acţionarilor SIF1 din data de 6 ianuarie, actualul Consiliu de Administraţie al SIF Banat-Crişana, format din Bogdan Drăgoi, Radu Străuţ, Ionel Ciucioi, Marcel Pfister şi Sorin Marica, a obţinut un nou mandat de patru ani la conducerea societăţii, respectiv până în aprilie 2025.

„Modificările intervenite în structura de conducere a societăţii vor fi supuse autorizării Autorităţii de Supraveghere Financiară şi devin aplicabile cu începere de la data de 25 aprilie 2021, sub rezerva autorizării lor de către ASF”, se arată în notificare.

Pentru finele lunii decembrie a anului trecut, SIF Banat-Crişana a raportat o Valoare Unitară a Activului Net de 5,4928 lei, care raportată la preţul de închidere al acţiunii SIF1 de astăzi, de 2,26 lei, oferă un discount de 58,8%.