Este greu de identificat un eveniment de amploare în domeniul medicinei veterinare ce a avut loc în ultimii ani în România și care să nu-l fi avut pe Bogdan Alexandru Vițălaru în ipostaza de organizator, moderator sau speaker.

Bogdan Alexandru Vițălaru a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București în 2004. Doctor în științe din octombrie 2009 și Conferențiar la Facultatea de Medicină Veterinară din București din 2020. Începând din 2017, Dr. Bogdan Alexandru Vițălaru a devenit profesor asociat la Universitatea din Pisa, Universitatea din Perugia, Universitatea din Zagreb și Universitatea din Lublin, predând urologie și nefrologie atât pentru studenți, cât și pentru postuniversitari.

De-a lungul anilor a scris peste 150 de lucrări științifice pe teme legate de chirurgia oncologică, dializă, hemodializă și urgențe. Cele 4 cărți ale sale au fost vândute în peste 3000 de exemplare în România în ultimii 4 ani. Ultima sa carte este dedicată complet dializei peritoneale la animalele de companie și a fost lansată și în limba engleză în Italia, Bulgaria, Turcia, Grecia, Croația, Ucraina și Polonia începând cu februarie 2018.

În ianuarie 2014, a deschis prima clinică de hemodializă veterinară din România, în cadrul Facultății de Medicină Veterinară și una dintre puținele din Europa de Est. Începând cu 2013, a înființat Societatea Română de Nefrologie Veterinară Hemodialivet, al cărei Președinte este.

A fost distins cu premiul pentru educație medicală continuă – AMVAC / RoSAVA, Sinaia 12-14 noiembrie 2015 și Speakerul Anului – Colegiul Medicilor Veterinari din România, București, 17 decembrie 2015. În 2016, Dr. Vițălaru a primit Premiul special pentru cea mai bună inițiativă veterinară a anului din România – Innovation in Health.

Din iunie 2022 este Președinte al AMVAC, Director FECAVA pentru România și din martie 2019, Dr. Vițălaru este ambasador FECAVA și ambasador ROVECCS (partener român EVECCS).

În decembrie 2022, dr. Vițălaru a fost premiat cu Premiul ”Omul Anului”, de către Organizația Internațională pentru Relații Diplomatice, pentru prima clinică veterinară de hemodializă din Europa de Est.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al lui Bogdan Alexandru Vițălaru, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Deoarece profesioniștii din domeniul medicinei veterinare apreciază experiența vastă a lui Bogdan Alexandru Vițălaru și sfaturile practice oferite, el aduce o perspectivă unică și o expertiză valoroasă la evenimentele unde participă. Descoperiți mai multe informații despre Bogdan Alexandru Vițălaru și experiența sa de excepție pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și vă conecta cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.